Καλώς ορίσατε!

31Oct, 2013

Η ιδέα της City Never Sleeps δεν είναι τωρινή. Γεννήθηκε κατα τη διάρκεια της μεταπτυχιακής μου εκπάιδευσης στο δωμάτιο της εστίας του City University, London. Εκεί, μεταξύ του διαβάσματος των δεκάδων βιβλίων της Επικοινωνιακής Πολιτικής και της συγγραφής μιας εκ των αρκετών εργασιών που αφορούσε την Πολιτική Επκοινωνία, έπεσε η ιδέα μια εταιρείας marketing communication με το όνομα City Never Sleeps. Ήμουν στο City και ήμουν ξάγρυπνος…!

Με την επιστροφή στην Ελλάδα, η ιδέα δεν έσβησε. Απλά μια μικρή φλόγα και ένα οχι ολοκληρωμένο business plan υπήρχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έπρεπε πρώτα να “μάθω”. Στα δύσκολα και στα εύκολα, στο τρόπο που η αγορά κινείται, στον ρυθμό που τα projects προχωρούν. Έμαθα πολλά και σίγουρα οι εμπειρίες θα βοηθήσουν στα μέγιστα σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Πλέον, η ιδέα από φλόγα έγινε φωτιά και το business plan έχει ολοκληρωθεί. H City Never Sleeps γεννήθηκε και είναι μια επικοινωνιακή και ακρως δημιουργική ατομική επιχείρηση με αρκετούς και εξαιρετικούς επαγγελματίες για συνεργάτες! Δραστηριοποιείται στο χώρο του Mobile & Online Marketing και εξιδεικεύεται σε λύσεις που θα έχουν καλύτερη απόδοση σε ΜικροΜεσαίες επιχειρήσεις.

Καλώς ορίσατε και… lets do business!!!

 

About The Author
Nicholas is an experienced Digital Marketing Professional. He is in the telecoms market the last 13 years. For full CV, please do not hesitate to visit his LinkedIn Page or contact him! UK: +44(0) 7758 66 7472 GR: +30 697 7653 553