The Digital Cube – Το έργο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

13Jul, 2016

The Digital Cube: Μια νέα πρωτοβουλία για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Digital Marketing από την εταιρεία The City Never Sleeps Ltd

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2016 – Η ψηφιακή εποχή δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες, αλλά και προκλήσεις στην επιβίωση και ανάπτυξη ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πως όμως μπορεί μια επιχείρηση να χτίσει την «ψηφιακή εικόνα και παρουσία της»; Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει μια νέα πρωτοβουλία της εταιρείας The City Never Sleeps Ltd, το πρόγραμμα “The Digital Cube”.

Λέγεται –πολύ ορθά- ότι αν μια επιχείρηση δεν υπάρχει στο “online περιβάλλον”, τότε είναι σαν να μην υπάρχει πουθενά! Στην ψηφιακή εποχή, το marketing έχει αλλάξει και η πρακτική που ονομάζεται Digital Marketing χρησιμοποιεί τα νέα Μέσα, ψηφιακά εργαλεία και βεβαίως, τα Social Media.

Στο πλαίσιο αυτό και σε μια προσπάθεια εκπαίδευσης και υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία The City Never Sleeps Ltd προχωράει στο λανσάρισμα ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος υπό τον τίτλο “The Digital Cube”. Ο «ψηφιακός κύβος» λοιπόν, αποτελείται από δωρεάν σεμινάρια που στόχο έχουν να μυήσουν τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων στη γενικότερη ιδέα του Digital Marketing και πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία του προκειμένου να:

  • βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τα επιθυμητά κοινά
  • να πετύχουν την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής τους και
  • εν τέλει να πετύχουν το μεγάλο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την αύξηση των πωλήσεων.

«Βλέποντας στον καθρέφτη το είδωλό μου, διαπίστωσα το απλούστατο: Αν εγώ, ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν κάνω κάτι για τον συνάνθρωπο-συνάδελφο-συνεργάτη τότε είμαστε όλοι καταδικασμένοι στην αποτυχία. Η ιδέα του “The Digital Cube” γεννήθηκε από την διαπίστωση ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας/ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί και οφείλει να αξιοποιήσει τα ψηφιακά εργαλεία -όπως online διαφήμιση, social media, δημιουργία και βελτιστοποίηση ιστοσελίδας κτλ- ώστε να πετύχει τους επικοινωνιακούς και business στόχους του. Όσοι λοιπόν διαθέτουμε τη γνώση, οφείλουμε από την πλευρά μας να τη διοχετεύσουμε στις επιχειρήσεις βοηθώντας τες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής. Γι’ αυτό σας προσκαλώ όλους να έρθετε, να σας κεράσουμε έναν καφέ και να τα πούμε από κοντά!» σημειώνει ο επικεφαλής της εταιρείας Νικόλας Ζαρταλούδης.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με εγγραφή μέσω της φόρμας που μπορεί να βρει ο ενδιαφερόμενος στο http://digitalcube.cityneversleeps.eu .

Τα σεμινάρια που θα μπορεί να παρακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος δεν έχουν τον χαρακτήρα της μαθησιακής εκπαίδευσης, αλλά ως στόχο έχουν να βοηθήσουν την επιχείρηση να κατανοήσει τα εργαλεία και να απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες που μπορεί να υπάρχουν.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στις 16:00 στο Βύρωνα. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και για την τοποθεσία μπορείτε να βρείτε στο Eventbrite κάνοντας click στον σύνδεσμο. Η ατζέντα του πρώτου σεμιναρίου είναι:

  • Πως θα πρέπει να σχεδιαστεί η ψηφιακή παρουσία
  • Ποιές είναι οι τάσεις που καθορίζουν τη σημερινή επικοινωνία
  • Πως μια μικρομεσαία επιχείρηση με χαμηλό budget επικοινωνίας θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά
  • Πως μπορεί να αναλύθεί το πελατολόγιο και αντίστοιχα να δημιουργηθεί περιεχόμενο σχετικό με τις ανάγκες του

Τέλος, σημειώνεται ότι σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι η εταιρεία Intersys που προσέφερε έναν projector για τα ad-hoc σεμινάρια αλλά και την τεχνογνωσία της στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

[hr align=”center”]

[team-member name=”Nicholas Zartaloudis” image=”http://www.cityneversleeps.eu/wp-content/uploads/2013/12/008-300×200.jpg” title=”Marketing Consultant, City Never Sleeps” social_twitter=”http://www.twitter.com/CNS_CC” social_facebook=”https://www.facebook.com/TheCityNeverSleepsLtd” social_linkedin=”http://gr.linkedin.com/in/nicholaszartaloudis/”]

Nicholas is an experienced Digital Marketing Professional. He is in the telecoms market the last 13 years. For full CV, please do not hesitate to visit his LinkedIn Page or contact him!

UK: +44(0) 7758 66 7472
GR: +30 697 7653 553

[/team-member]

About The Author
Nicholas is an experienced Digital Marketing Professional. He is in the telecoms market the last 13 years. For full CV, please do not hesitate to visit his LinkedIn Page or contact him! UK: +44(0) 7758 66 7472 GR: +30 697 7653 553