Είναι το site σου φιλικό σε όλες τις οθόνες;

20Apr, 2015

Και κάπως έτσι ξημέρωσε η 20η Απριλίου στη Χώρα των Responsive sites! Με μια αναμενόμενη ανακοίνωση από την Google για άλλη μια ανανέωση του search algorithm που αυτή τη φορά κάνει target τα mobile friendly sites.

Ναι αγαπημένοι μου πελάτες! Εσείς που ακούσατε το “κήρυγμα” πριν 2 χρόνια και μπήκατε στη διαδικασία αλλαγής του site σας σε φιλικό προς κινητά και tablets. Εσείς που επενδύσατε σε μια αλλαγή και εδώ και αρκετό καιρό “θερίζετε” από αυτή την επένδυση είναι καιρός να κερδίσετε ακόμη περισσότερα. Να δείτε τον ανταγωνισμό σας να μένει πίσω στην αναζήτηση, εφόσον δεν κινήθηκε και εκείνος στη δημιουργία responsive site. Να δείτε τα διαφημιστικά σας κόστη να μειώνονται και η κίνηση από organic να αυξάνεται.

Θα μείνεις σε αυτό αγαπητέ μου πελάτη; Όχι! Όσο πιο γρήγορα κινηθείς στο επόμενη βήμα, τόσο πιο αξιόπιστο θα είναι το site σου, τόσο περισσότερο προστατευμένη θα είναι η επένδυσή σου. Πιο είναι το επόμενο βήμα;

Κάλεσε με να τα πούμε από κοντά σε 2 εβδομάδες. Τότε θα έχω αρκετά να σου πω, αρκετά να σου δείξω και “δημιουργικό προβληματισμό” να σου δημιουργήσω!

Για όσους θέλουν να είναι στο επιτυχημένο βαγόνι της City Never Sleeps, αρκεί ένα email και μια συνάντηση για να ταξιδέψουν μαζί μας!

Στη City Never Sleeps δεν “κοιμόμαστε”, μαθαίνουμε διαρκώς, κάνουμε στρατηγικές συνεργασίες και προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένου Digital Marketing… για να κοιμούνται οι πελάτες μας ήσυχοι!
[hr align=”center”]

[team-member name=”Nicholas Zartaloudis” image=”http://www.cityneversleeps.eu/wp-content/uploads/2013/12/008-300×200.jpg” title=”Marketing Consultant, City Never Sleeps” social_twitter=”http://www.twitter.com/CNS_CC” social_facebook=”https://www.facebook.com/1CityNeverSleeps” social_linkedin=”http://gr.linkedin.com/in/nicholaszartaloudis/”]

Nicholas is an experienced Digital Marketing Professional. He is in the telecoms market the last 12 years. For full CV, please do not hesitate to visit his LinkedIn Page or contact us!

[/team-member]

 

About The Author
Nicholas is an experienced Digital Marketing Professional. He is in the telecoms market the last 13 years. For full CV, please do not hesitate to visit his LinkedIn Page or contact him! UK: +44(0) 7758 66 7472 GR: +30 697 7653 553